XLkmrun 10.09.2017 с. Герман Лозенска планина

0

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ: КЪСА ДистанцияСРЕДНА Дистанция * XL Дистанция

XLkmrun 10.09.17 г. (неделя) „с. Герман Лозенска планина”, със специалната подкрепа на Столична Община и София Европейска Столица на Спорта

Трасето е в Лозенска планина (най-западния дял на Ихтиманска Средна гора). Местността се казва Бабина могила и представлява огромна вилна зона над селото, разположена на склоновете на планината. Лек до среден наклон, изобилие от почвени пътища и пътеки преплетени в лабиринт, всичко това дава прекрасни условия за едно планинско лекоатлетическо състезание.

Това състезание се осъществява с помощта на нашите спонсори:

Старт: 10:00 ч., препоръчваме пристигане на участниците 9:15 до 9:30 ч.;

Старт/Финал зона: в края на ул. Градина, виж карта тук;

Дистанции:

Къса (червена) една обиколка: 4.90 км., заяви участие;

Средна (синя) две обиколки: 9.80 км., заяви участие;

XL (жълта) три обиколки: 14.70 км, заяви участие.

Повече данни за трасето, ТУК!

VIVACOM Отборно състезание: На Всяко състезание на XLkmrun освен индивидуално, се състезаваме и „Отборно“ – резултатите от сбора на времена и точки на първите 4-ма участници (задължително поне една дама), сформирали отбора от мах. до 6 души!

„VIVACOM Отборно състезание“ е Годишна класация по точки с Награден фонд, като отделно за всяко конкретно състезание се предвижда Отборна награда „Участие“ и кашон бира!

*„VIVACOM XL Щафета 4 х 3 х 2.5“

През 2017 г. ще организираме две отделни, но обвързани в резултатите щафетни състезания във формат 4 х 3 х 2.5 или 4 души х 3 обиколки х 2,5 км. Датите са съответно:

02.04.17 – Борисова градина, резултати от това състезание:

08.10.17 – Парк Дворец Врана, запиши отбора още сега:


Регистрация: Еднократна на www.5kmrun.bg, важи също за всички последващи бягания с XL kmrun и 5kmrun.

Внимание: вече регистрираните участници за съботните бягания на 5kmrun, както и участниците от предишните бягания на XLkmrun НЯМАТ нужда от нова регистрация!!! Повече за регистрацията тук:

Стартов номер: Всеки регистриран участник е длъжен да принтира своя индивидуален Стартов номер от Личния си профил с Бутона „Номер“. Стартови номера не се раздават на място в деня на бягането!

ВНИМАНИЕВсички нови участници, които се регистрират за участие до 4 септември за това бягане от веригата XLkmrun, ще получат персонални стартови номера, с които ще могат да участват на всички последващи състезания на XLkmrun! На стартовите номера освен логата на спонсорите, ще бъде отпечатан персоналния номер (ID), баркода и двете ви имена! Участниците с повреден или изгубен стартов номер, също могат да заявят за нов с имейл на [email protected]

Всичко за стартовия номер тук:

Баркод: Всеки регистриран участник е длъжен да носи своя личен Баркод! Системата за отчитане на Вашия резултат е като на съботните бягания с 5kmrun.bg! Повече за Баркода тук:

Маркировка: маркировачна лента, тебешир и табели тип „стрелка“;

Подкрепителен пункт: вода по трасето на обръщалото на късата, както и на старт/ финалната зона. Включва: вода, плодова напитка, енергийни храни и др.


Такса участие:

15 лв. предварително плащане :

images или по банков път:

Моля, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посочвайте в платежният документ: ID и събитие „с. Герман”!

в брой: Южен и Западен парк, веднага след съботните бягания на 5kmrun (26 авг., 2 и 9 септ.)

25 лв. на място в деня на състезанието преди старта!

Внимание: Таксата в деня на състезанието е 25 лв. както с предварителна „Заявка участие“, така и без предварителна регистрация на сайта www.5kmrun.bg “Предстоящи събития”!!!

*Децата до 14 г., както и възрастните над 60 г. участват безплатно, но всички правила по регистрацията и стартовия номер важат и за тях!

Важни инструкции преди стартатук:

Награди: Виж целият награден фонд за победители и на лотариен принцип, ТУК

Как се стига до Старт/ Финалната зона:

До старта се стига с автобус N:6 , който се движи от автостанция Гео Милев до село Герман. Удобни спирки са МБАЛ „Света Анна“ (Окръжна болница) на Цариградско шосе испирката над метростанция „Интер-експо център/Цариградско шосе“ в посока Пловдив.

В село Гермман се слиза на втората спирка след околовръстия път, която се казва „86-ти пощенски клон“.

От спирката се продължава напред (посоката, в която е продължил автобуса) и след 200 метра се завива по втората улица наляво, която се казва „Градина“. След 230 метра се пресича улица „Хан Аспарух“, а след още 30 метра се минава по мост над циментов напоителен канал. Точно след моста е СТАРТ/ФИНАЛА на състезанието.

В допълнение:

*Лекар;

*Място за багаж, но без ценности;

*Химически тоалетни.

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ: КЪСА ДистанцияСРЕДНА Дистанция * XL Дистанция

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР