СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 02.11.2017

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ви представяме новото мобилно приложение на 5kmrun за iPhone и след това се отправяме към двете интервюта (VIVACOM „Отбор на месеца“ и „5камаран на седмицата“), преминавайки през лабиринта на купища предстоящи събития в нашата си общност, заповядайте:

Мобилно приложение iOS 5kmrun

Знаете, че 5kmrun не е само бягане, даже някои от вас ще кажат „много повече от бягане“ и няма да сгрешат… 🙂 До голяма степен и не случайно резултатите, класациите и статистиките от съботните ни бягания, са се превърнали в съществена част от всичката тази „5 км магия“. От тук и нашето желание за непрекъснато усъвършенстване и надграждане с цел в полза на вас – нашите участници:)

След Android, сега вече новото ни мобилно приложение, ще ощастливи собствениците и на iPhone. Лесно, удобно и безплатно, това приложение несъмнено, ще увеличи вашата степен на удоволствие в съботния ден:)

Това е първа версия, която е изцяло за персоналната статистика на ползвателя. До няколко дни, ще качим и бутоните „Предстоящи и Минали събития“, а след това бавно и поетапно надграждане…

Очакваме вашите мнения, предложения и препоръки към това приложение на [email protected], както и всички адмирации, а критиките може персонално да изпращате към Емил Табаков, който е автора на новата ни придобивка:) До тогава: почит и заслужени благодарности 🙂

Свали си новото Мобилно приложение за iOS на 5kmrunСЕГА:

„5km Blind Run“ заедно с Федерация „Спорт за хора със зрителни увреждания“

На 18 ноември 2017 г. в Южен парк, ще проведем 5км бягане, на което ще покажем, че на 5kmrun има условия за участие и на хора с различни увреждания. В този ден, на това специално бягане, ще се включат активно спортуващи хора със зрителни увреждания.

Нашата кауза е, че хората със зрителни увреждания също имат нужда и право да спортуват, а целта е да се популяризират адаптираните и специализирани спортове за незрящите хора.

Повече инфо за това бягане, тук:

Кафетерията на Costa Coffee: Южен Парк, София, с адрес бул. „Витоша” № 202, Парк Резидънс, вече е мястото на 5kmrun за срещи, контакти и общуване след всеки съботен крос в Южен парк.

ВСЯКА събота, кафетерията на Costa Coffee „Южен Парк“, ще ни приветства с 15% отстъпка за напитки, осигурена специално за нас – участниците на 5kmrun!

Какви са правилата за покупката на напитки с предвидена отстъпка, научи тук :

Urgent Run – 5 км и Beer Mile – 4 х 400 м х 400 мл
На 18 ноември (събота), Морска градина Бургас от 10:00 ч. по повод 19 ноември, който е „Световен ден на тоалетната“, ви каним на две отделни бягания, организирани в едно събитие!
Какво ще се случва на бургаска територия, вижте тук:

Предстоящо, важно и накратко:

6 от 9 участия на 5kmrun с подкрепата на BulMag
Постоянството е онова качество, което се поощрява и цени най-много на 5kmrun! 
От 4 ноември до 30 декември, участвай поне в 6 от 9 съботи на 5kmrun Варна в Морската градина и ще имаш шанса да спечелиш един от 20 наброй ваучери на стойност 30 лв. за пазаруване в магазините на BulMag.
Ако участваш на всичките девет бягания, имаш шанса да грабнеш голямата награда:Джогинг горнище, модел PRO на 5kmrun.
За целта, всеки участник на място, ще получи персонален талон, на който ще се отбелязват неговите 5 км бягания на съответните дати.
В допълнение на всяко от 9-те бягания:
Минерална вода за участниците и награди, предоставяни на лотариен принцип от BulMag.
И така, очакваме ви всяка събота 10:00 ч. старт в Морската градина на Варна 🙂
„Амбицията е пътят на успеха. Постоянството е превозното средство, на което пристигате“.
Бил Брадли

За тези, които искат да ни подкрепят, можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или
2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Всяка последна събота от месеца: 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.

VIVACOM „ОТБОР НА МЕСЕЦА“

„Отбор на месец октомври“

Име: „Необезбирените

Дом парк: Западен парк

КапитанВиктория Данова

Брой участия: 9

Как ви хрумна идеята за името на отбора? След тичанията в Западен парк се чувствахме обезбирени и трябваше да намерим начин да се необезбирим. Добре че е OMV-то до парка, където нашето необезбиряване се превърна в ежеседмична традиция. Вальо (основателят на отбора ни 🙂 )  казва, че думата идва от „ бързо обезбиряващ се опитен туристически водач и колоездач по време на колопоход – обиколка на България 🙂

Колко бира им трябва за поддръжката на техният жизнен баланс, както и една хвърлена ръкавица, вижте от цялото интервю на никога оставащите се без бира:


„5камаран на седмицата“:

ИмеИван Куманов

Възраст: 41 г.

Професия/ работа: Фирма РАУХ БЪЛГАРИЯ, Търговски отдел

Брой бягания: 50

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Иван Куманов, на 41 години, с две деца Мартин на 15год и Ивана на 12год. Повечето хора вероятно са ме виждали, като човека тичащ с куче (Сара – Голдън ретривър на 3,5 години). Не съм ги броил…

Колко може да смята Иван и още неща за него, вижте в цялото му интервю ТУК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР